۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

رولت ژامبون

مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفید 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
زعفران غلیظ 1 ق س
اویشن، فلفل، نمک، پودرکاری 1/2ق چ ازهرکدام

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۹

    سریعترین روش پخت “لازانیا” در فر و بدون فر

    مواد لازم برای طبخ لازانیا

    لازانیا :یک بسته
    قارچ:1 عدد بزرگ
    پیاز:7 عدد
    گوشت چرخ کرده :250 گرم
    فلفل دلمه ای :1 عدد
    نمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری
    پنیر پیتزای رنده شده :250 گرم
    کره :30 گرم
    آرد سفید :یک و نیم قاشق غذاخوری
    شیرگرم:یک و نیم لیوان
    سیب زمینی ورقه ای شده :به مقدار لازم در کف ظرف مورد نظر
    ادویه مخصوص لازانیا که معمولا در خود بسته های لازانیا موجود است

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • يكشنبه ۱۹ مرداد ۹۹

    طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه خانگی

    طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه خانگی

    در این مطلب می‌خواهیم به شما بگوییم چگونه می‌توانید در خانه یک هات چاکلت خوشمزه درست کنید که هم وجودتان را گرما ببخشد و هم حالتان را بهتر کند. حتی می‌توانید برای جذاب‌تر کردن شکلات به آن دارچین، نعناع یا وانیل اضافه کنید و روی آن را با خامه تزیین کنید. هات چاکلت یا شکلات داغ علاوه بر اینکه خوردنش لذت‌بخش و به خصوص در فصل زمستان گرمابخش استمی تواند مکمل غذایی خوبی هم باشد. با توجه به اینکه این نوشیدنی خوشمزه، حاوی شیر، شکلات، دارچین و افزودنی‌های دیگر است می‌تواند به عنوان منبع غنی از موادی که برای سلامتی و رشد به آنها نیاز داریم کمک کننده باشد. پس همراه ما باشید با طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه خانگی.

    هات چاکلت

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹

    طرز تهیه “همبرگر” خانگی سالم و با طعمی دوست داشتنی

    همبرگر یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای فست فودی است که با روش های مختلفی تهیه می شود.ما در این آمورش ساده ترین و بهترین نوع پخت همبرگر را به شما آمورش خواهیم داد.

    مواد لازم برای برگر پفکی:

    گوشت گوساله همراه با چربی: 500گرم
    فلفل قرمز تند دودی: یک پنس
    پنیر چدار رنده شده:50 گرم
    پنیر پارمزان:2 قاشق غذاخوری
    پودر سیر:1 قاشق چایخوری سرخالی
    فلفل سفید:نصف قاشق چایخوری
    پودر سوخاری:1/5 قاشق غذاخوری
    پیاز:4 عدد 30 گرمی
    نمک و فلفل سیاه:از هرکدام 1 قاشق چایخوری
    رزماری خشک خرد شده:کمی
    کاهو:برای سرو
    گوجه:برای سرو
    نان برگر:به اندازه لازم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹

    طرز تهیه 3 مدل باقالی پلو+ طرز تهیه ترشی بادمجان

    امروز قصد داریم انواع مختلف باقالی پلو رو به شما دوستان آموزش دهیم ، با توجه به اینکه این غذا جز غذاهای مجلسی می باشد و برای پذیرایی از مهمانان بسیار عالی می باشد.ابتدا خواص باقالی پلو را بیان میکنم تا بیشتر ترغیب به استفاده از آن شود. باقالی پلو، محبوب ایرانیان است. ترکیب جادویی برنج، باقالی، شوید و روغن. غذایی که با حسن سلیقه و حوصله تبدیل به یکی از خوشمزه ترین ماکولات مجلسی می شود. در مورد باقالی پلو. به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی، نوشتنی زیاد بود. ما سعی کردیم مختصر و مفید، درباره این خوراکی حرف بزنیم و شما را برای تناول یا تهیه آن قلقلک بدهیم. اگر شما برای خرید یا آشپزی مجاب شدید، یعنی اینکه ما موفق شده ایم.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • شنبه ۴ مرداد ۹۹