مواد لازم برای کباب ترکی خانگی
گوشت فیله مرغ: 4 تا 5 عدد
گوشت فیله گوساله:2 تکه
فلفل دلمه:1 عدد
قارچ:300 گرم
پیاز نگینی خرد شده:1 عدد بزرگ
سیر خرد شده:2 تا3 عدد
سیب زمینی :2 عدد متوسط
روغن:به مقدار کافی
نمک و فلفل:به اندازه نیاز
ابتدا گوشت گوساله و مرغ را به صورت ورقه های نازک برش بزنید و هر کدام را جداگانه بر روی حرارت بالا تفت دهید تا سرخ شوند.سپس در ظرف دیگری پیاز ، سیر ،قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را سرخ کنید . در ضمن برای اینکه قارچ ها تیره نشوند قبل از سرخ کردن به آن میتوانید مقداری آب لیمو بزنید.
گوشت های سرخ شده را با مخلوط سبزیجات تفت داده شده مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آنها بزنید و بعد از روی حرارت بردارید . در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف با هم مزه دار تر شوند.
سیب زمینی ها را هم به صورت خلالی برش بزنید و و با کمی آب بپزید تا نیم پز شوند. بعد از آب خارج کنید و منتظر بمانید تا خشک شود. سپس با پاشیدن کمی نمک ، آنها را در روغن سرخ کنید.
کباب ترکی آماده شده را در کنار سیب زمینی در ظرف مورد نظرتان و یا لای نان سرو کنید .
همچنین بخوانید:
خواص گوشت قرمز
گوشت های قرمز و سفید یکی از مواد غذایی مفید برای بدن هستند و ریزمغذی هایی مانند آهن، فسفر، منیزیم و روی را به بدن می رسانند.
رنگ گوشت قرمز به دلیل میوگلوبین موجود در آن است و هر چه رنگدانه های میوگلوبین گوشت بیشتر باشد رنگ گوشت نیز قرمزتر است و در صورت نبود این ماده گوشت سفیدتر به نظر می رسد.
کباب کردن گوشت قرمز مواد مغذی آن را حفظ می کند.
گوشت قرمز مانند گوشت شتر، گوساله و گوسفند، پروتئین٬ میوگلوبین و کلسترول بیشتری نیز دارند.
منبع : کباب ترکی namnak