مواد لازم
گل کلم نصف یک عدد
هویج 2 عدد
پیاز 1 عدد
روغن زیتون یک قاشق چایخوری
زیره سبز یک قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
گشنیز یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل قرمز (یا پاپریکا) کمی
عصاره سبزیجات یک قرص
گارام ماسلا یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل در صورت نیاز
آب جوشیده
طرز تهیه سوپ هویج و گل کلم تند:
در تابه روغن را حرارت دهید. سپس پیاز را خرد کنید و در تابه بریزید، و به آرامی روی حرارت کم سرخ کنید تا وقتی که پیازها شروع به نرم شدن کنند. هویج را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید و در تابه بریزید.
در تابه را بگذارید و بگذارید هویج برای چند دقیقه قبل از افزودن پودر سیر، زیر? سبز، گشنیز و فلفل قرمز نرم شود. مطمئن شوید که تمام سبزیجات با ادویه ها پوشانده شوند، در تابه را بگذارید و بگذارید طعم آن برای چند دقیقه دیگر پخش شود.
گل کلم را به انداز? تکه های متوسط خرد کنید و در تابه بریزید. کمی از عصار? سبزیجات را روی آن بریزید و با آب جوش تازه مواد را بپوشانید.
همچنین بخوانید:
- پیراشکی قارچ و گوشت خانگی+دستور تهیه
- طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشرنگ
- طرز تهیه “سالاد شیرازی” حرفه ای مخصوص رستوران ها
باید آب روی سبزیجات را تا حدود یک سانتی متر بالاتر بپوشاند؛ همیشه می توانید وقتی سوپ مخلوط شد، آن را رقیق سازید.
بگذارید به آرامی بجوشد و تا وقتی که سبزیجات فقط نرم شوند، بپزد، اما دقت کنید له نشوند. مواد آماده شده را به مخلوط کن منتقل کنید و تا وقتی کاملا نرم و یکنواخت شوند مخلوط کنید. سوپ را به تابه بازگردانید و روی حرارت کم گرم کنید.
در این مرحله می توانید سوپ را بچشید و ادویه و در صورت نیاز آب اضافه کنید. در اینجا سوپ کاملا غلیظ است و فقط حدود نصف فنجان دیگر آب به آن اضافه شده است.
منبع: cookway2