مواد لازم سالاد شیرازی
- گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
- پیاز 3 عدد متوسط
- خیار 5 عدد متوسط
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آب لیمو یا آب غوره ¾ استکان
- نعنای خشک و روغن زیتون به میزان لازم (اختیاری)
طرز تهیه سالاد شیرازی
سالاد شیرازی یکی از خوشمزه ترین سالادهای سنتی است که درست کردن آن بسیار ساده و /آسان میباشد و در اغلب سفره ها در کنار غذا سرو میشود.
برای درست کردن این سالاد کافی است خیار ، گوجه فرنگی و پیاز را نیگینی خرد کرده با هم مخلوط کنید و کمی آبلیمو و نمک به آن اضافه کنید و سرو نمایید.
نکته درست کردن سالاد شیرازی
- این سالاد را سعی کنید در کنار وعده های پلویی آماده نمایید که سرو این غذا در کنار قرمه سبزی نیز خالی از لطف نمی باشد.
- در این سالاد میتوانید از مقداری جعفری ساطوری شده و یا نعنای خشک شده استفاده کنید.
- شاید جالب باشد که بدانید به جای استفاده از آب لیمو اگر از لیمو ترش استفاده نمایید طعمی بی نظیر تر و دلچسپ تر را شاهد خواهید بود.
- سعی کنید که مواد لازم سالاد شیرازی زیاد خرد کنید تا طعم مطلوب تری را به این سالاد بدهید.
- چاشنی اصلی این سالاد آبلیموی تازه است ولی بسته به ذائقه خود میتوانید از انواع چاشنی های ترش مانند آبغوره، سرکه، و آب نارنج استفاده کنید.
- چاشنی دیگری که میتوانید به این سالاد اضافه کنید مخلوط سس فرانسوی، سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و کمی نمک و شکر است که از ترکیب آن با سالاد طعم متفاوتی ایجاد میگردد.
- نسبت سبزیجات مورد استفاده برای تهیه سالاد شیرازی مهم است و بیشترین سهم را به ترتیب خیار، گوجه و پیاز دارد.
- سبزیجات مورد استفاده در تهیه سالاد باید ریز خرد شوند تا در کنار هم طعم خوبی ایجاد کنند.
- خیار را می توان با پوست یا بدون پوست در سالاد استفاده کرد.
- افزودن نعنا و جعفری به سالاد اختیاری است.
- افزودن فلفل سیاه، باعث ایجاد عطر و طعم دلپذیری در سالاد میشود ولی بسته به ذائقه خود میتوانید از فلفل سبز یا فلفل دلمهای در آن استفاده کنید.
- چاشنی سالاد باید قبل از سرو به آن اضافه شود و بهتر است چاشنی را زودتر اضافه نکنید.
منبع : hamecheazhameja