مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفید 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
زعفران غلیظ 1 ق س
اویشن، فلفل، نمک، پودرکاری 1/2ق چ ازهرکدام

دستور تهیه :
شیر و آرد را توی یک کاسه ریخته و با همزن دستی میزنیم تامخلوط بشن و بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضاف کرده و با همزن دستی میزنیم. نمک، فلفل، اویشن، پودرکاری و زعفران را هم افزوده و خوب با همزن دستی میزنیم تا مایه صاف و یکدستی بدست بیاد.
داخل تابه مستطیلی یا قالب کیک بابرس چرب میکنیم و از مایه دو ملاقه داخلش ریخته ومیچرخونیم تا مواد همه جا یکدست پخش بشه.
میتونیم هم روی حرارات بزاربم وهم داخل فر اگر روی گاز میزاربد حرارات کم باسه یکطرف که پخت برمیگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه
بعد که یه طرف سرخ شد و برگردوندم تا طرف دیگه بپزه.
اگر مثل من توی فر پختید دوطرفش همزمان میپزه نیاز نیست که زیادتو فریا روحرارات بمونه درحدی که کرپ خودش گرفت و از قالب یا تابه جدا شد کافیه یکیش که اماده شد تا اماده شدن بقیه روش با پارچه تمیز بپوشونید تا خشک نشن.

همچنین بخوانید:

مواد داخل کرپ :

کالباس گوشت 6ورقه
خیارشور 3تا4عدد
سیب زمینی متوسط پخته شده 3عدد
سس مایونز 3ق غ
پیازچه و جعفری خرد شده ازهرکدوم 1ق س

برای شروع سیب زمینی ها رو آبپز کرده و بعد پوستشون رو گرفته و رنده میکنیم، خیار شور پیازچه جعفری همه رو خرد کرده همه راباهم مخلوط میکنیم و سس مایونز افزوده مخلوط کرده
حالا کرپ ها رو از یخچال بیرون آورده رولش رو باز کرده روش کمی سس مایونز مالیده، روش چند برگ کالباس گذاشته و روی اون مواد سیب زمینی رو ریخته و بعد آهسته رول میکنیم توی کاغذروغتی وپارچه تنیز گذاشته بعد دوباره یخچال گذاشته تاکمی خودش رو بگیره و بعد با چاقوی تیز برش میدیم، تزیینش هم سلیقه ای هست، داخل رول هم باز سلیقه ای هست میتونید از مواد سالاد الویه و ... استفاده کنید، کرپ هم میتونید توی فروهم توی فراستفاده کنید.
نکته مهمش اینه که نباید زیاد روی حرارات بمونه وگرنه موقع رول کردن میشکنه.

 

منبع: raheashpazi