طرز تهیه دوغ محلی ساده و گازدار

کنار برخی غذاها( مانند آبگوشت ، دیزی ، کباب کوبیده ) بودن دوغ محلی یکی از لزومات می باشد که طعم فوق العاده ای را کنار این غذاها به ارمغان می رساند ، اما اگر قصد دارید خودتان دوغ را درست کنید ما برای شما دستور تهیه خانگی آن را پیشنهاد میکنیم :

 

دوغ محلی

دوغ محلی خوش طعم

مواد لازم برای دوغ محلی :

ماست: 4 تا 5 قاشق غذاخوری
شیر: یک لیتر
نمک: یک قاشق سوپ خوری
شکر: نصف قاشق چای خوری
یک حبه قند کوچک ( به جای شکر )

طرز تهیه دوغ محلی با شیر

در این روش ابتدا شیر و آب را با هم مخلوط کنید و یک لیوان از این مخلوط را جدا کنید و کنار بگذارید .

بقیه مخلوط مایع را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ولی به جوش نیاید. فقط در حدی گرم شود که وقتی دستتان در داخل آن فرو کردید ، دستتان نسوزد.

بعد از گرم شدن مخلوط مایه شیر و آب ، نمک ، شکر و ماست را به همراه یک لیوان آب و شیری که کنار گذاشته بودید اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مواد مخلوط شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و در ظرف را خوب و محکم ببندید و چند بار تکان دهید . بعد در یک جای گرم به مدت چند روز ( 3 تا 4 روز )قرار دهید تا دوغ اماده شود. برای زودتر آماده شده دوغ میتوانید آن را زیر نور آفتاب و یا کنار شوفاژ قرار دهید.

همچنین بخوانید:

نکته درست دوغ محلی :

اگر شکر داخل دوغ زیاد شود دوغ بد مزه میشود و ، باعث بد مزه شدن دوغ می شود.

کالری دوغ

یک لیوان دوغ که حدود 200 میلی لیتر می باشد تنها 77 کالری دارد.

دوغ محلی در بارداری ؟

دوغ سرشار از کلسیم و مواد مغذی است اما اگر پزشک به بانوان باردار توصیه کرده است حتما مصرف نکنند.