مواد لازم فلافل مدیترانه ای

نخود پخته شده 400 گرم
فلفل رنگی 2 عدد 
گشنیز تازه 1 دسته 
لوبیای پخته شده 400 گرم
پنیر فتا 250 گرم
آرد 1 قاشق غذاخوری
پیازچه 8 عدد
ترتیلای کوچک 8 عدد 
روغن 1 قاشق غذاخوری 
سس چیلی 1 قاشق غذاخوری
ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
لیمو ترش 1 عدد
سس هریسا 1 قاشق غذاخوری 
سالسای گوجه فرنگی به مقدار دلخواه
ترشی کلم قرمز به مقدار دلخواه برای سرو

فلافل

همچنین بخوانید:

طرز تهیه فلافل مدیترانه ای

ابتدا باید حبوبات را از یک روز قبل خیس کنید تا هم نفخ آنها گرفته شود و هم زودتر بپزند.در حین خیس خوردن باید چند بار آب آن را عوض کنید.بعد از اینکه نخود و لوبیا خیس داده شدند آنها را بپزید و آب آنرا جدا کنید.

نخود و لوبیا ها را به همراه مقداری نمک ، فلفل ، آرد ، ساقه گشنیز ، سس هریسا ، پوست لیموی رنده شده و از هر ادویه ی دلخواه دیگری که دوست دارید داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا همه مواد کنار هم له شوند.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به اندازه یک قاشق غذا خوری روغن داخلش بریزید تا در اثر حرارت ملایم روغن داغ شود.

سپس مواد فلافل درست شده را با دست به صورت دایره هایی با ضخامت 1 و نیم سانتی متر در بیاورید و داخل روغن بریزید تا دو طرف فلافل سرخ شود.

در این فاصله ترتیلاها را در ماکرویو با قدرت 800 وات و به مدت 45 ثانیه قرار دهید تا داغ شود.

دانه های فلفل های رنگی را بیرون بیاورید و به همراه سالسای گوجه فرنگی و پیازچه و کمی نمک و فلفل روی دستگاه گریل ، گریل کنید.

در نهایت سس چیلی را با پنیر مخلوط کنید. فلافل ها را به همراه سبزیجات گریل شده و برگ گشنیز در ظرف سروتان بریزید و در آخر آب لیمو را روی سبزیجات بچکانید.و با سس آماده شده و نان ترتیلا میل کنید.

فلافل مدیترانه ای

نکات تکمیلی در مورد فلافل مدیترانه ای

فلافل مدیترانه ای جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فلافل مدیترانه ای را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .