۲ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه پای هلو و آناناس+ شیرینی ساق عروس

قبل از اینکه به شما طرز تهیه پای هلو و آناناس را آموزش دهم ابتدا لازم میدانم که اول توضیح دهم پای چیست؟

پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود یا به‌طور کامل از مواد شیرینی ساخته می‌شود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می‌شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می‌گیرد. پای بر اساس لایه خود دسته‌بندی می‌شود.


  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • يكشنبه ۲۲ تیر ۹۹

    دستور پخت سبزی پلو با ماهی مجلسی

    دراین غذا از چهار نوع سبزی استفاده میشود که بر اساس محل زندگی خود می توانید ازآن‌ها استفاده کنید. یا این که تنها می توانید از شوید استفاده کنید، دراین صورت باید بجای یک چهارم فنجان شوید، از یک فنجان شوید استفاده کنید. درکنار این غذا می توانید از ترشی کلم، لیمو یا خیار شور استفاده کنید. همچنین در این جا با استفاده از زعفران و آب لیمو بوی ماهی را کاهش می دهیم.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • چهارشنبه ۱۱ تیر ۹۹