مواد لازم سالاد شیرازی

  • گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
  • پیاز 3 عدد متوسط
  • خیار 5 عدد متوسط
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آب لیمو یا آب غوره ¾ استکان
  • نعنای خشک و روغن زیتون به میزان لازم (اختیاری) 

طرز تهیه سالاد شیرازی

سالاد شیرازی یکی از خوشمزه ترین سالادهای سنتی است که درست کردن آن بسیار ساده و /آسان میباشد و در اغلب سفره ها در کنار غذا سرو میشود.

برای درست کردن این سالاد کافی است خیار ، گوجه فرنگی و پیاز را نیگینی خرد کرده با هم مخلوط کنید و کمی آبلیمو و نمک به آن اضافه کنید و سرو نمایید.

 

نکته درست کردن سالاد شیرازی

  • این سالاد را سعی کنید در کنار وعده های پلویی آماده نمایید که سرو این غذا در کنار قرمه سبزی نیز خالی از لطف نمی باشد.
  • در این سالاد میتوانید از مقداری جعفری ساطوری شده و یا نعنای خشک شده استفاده کنید.
  • شاید جالب باشد که بدانید به جای استفاده از آب لیمو اگر از لیمو ترش استفاده نمایید طعمی بی نظیر تر و دلچسپ تر را شاهد خواهید بود.
  • سعی کنید که مواد لازم سالاد شیرازی زیاد خرد کنید تا طعم مطلوب تری را به این سالاد بدهید.
  • چاشنی اصلی این سالاد آبلیموی تازه است ولی بسته به ذائقه خود می‌توانید از انواع چاشنی های ترش مانند آبغوره، سرکه، و آب نارنج استفاده کنید. 
  • چاشنی دیگری که می‌توانید به این سالاد اضافه کنید مخلوط سس فرانسوی، سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و کمی نمک و شکر است که از ترکیب آن با سالاد طعم متفاوتی ایجاد می‌گردد.
  • نسبت سبزیجات مورد استفاده برای تهیه سالاد شیرازی مهم است و بیشترین سهم را به ترتیب خیار، گوجه و پیاز دارد.
  • سبزیجات مورد استفاده در تهیه سالاد باید ریز خرد شوند تا در کنار هم طعم خوبی ایجاد کنند.
  • خیار را می توان با پوست یا بدون پوست در سالاد استفاده کرد.
  • افزودن نعنا و جعفری به سالاد اختیاری است.
  • افزودن فلفل سیاه، باعث ایجاد عطر و طعم دلپذیری در سالاد می‌شود ولی بسته به ذائقه خود می‌توانید از فلفل سبز یا فلفل دلمه‌ای در آن استفاده کنید.
  • چاشنی سالاد باید قبل از سرو به آن اضافه شود و بهتر است چاشنی را زودتر اضافه نکنید.

منبع : hamecheazhameja