چای در تمام فصول سال میچسبد، به خصوص پاییز و زمستان. اگر این چای خوشرنگ با یک مافین خرمالو هم همراه شود، میتواند یک عصر دل انگیز را رقم بزند. همچنین میتوانید مافین خرمالو را با یک لیوان شیر برای صبحانه میل کنید. مافین خانگی تازگی مخصوص به خود را دارد و شیرینی خرمالو بافت جذابی را در میان ذرات خوشعطر کیک ایجاد میکند. و اما رسپی این میانوعده خوشمزه را در ادامه بخوانید و در اولین فرصت از چشیدن طعم خوشایندش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه مافین خرمالو
خرمالوسه عددآرددو پیمانهشکریک پیمانهبکینگ پودریک و نیم قاشق چایخورینمکسهچهارم قاشق چایخوریزنجبیل(رنده شده)سهچهارم قاشق چایخوریپودر دارچینسهچهارم قاشق چایخوریپوست لیموترش (رنده شده)یک قاشق چایخوریتخممرغ دو عددسفیده تخممرغیک عددکره پاستوریزه کاله (آب شده) خرید آنلاین۱۰ قاشق غذاخوریماست سون کاله خرید آنلایندو سوم پیمانهپودر قندبه مقدار لازم
طرز تهیه مافین خرمالو
مرحله اول
اگر از طعم کوکی خرمالو لذت بردهاید، بعید است که این مافینهای خوشمزه نتوانند نظرتان را جلب کنند. برای شروع فر را روی ۱۹۰درجه سانتیگراد روشن کنید. در فاصله گرم شدن فر، ۱۲ کاپ مافین را آماده کنید و در آنها کاغذ مافین بگذارید.
مرحله دوم
خرمالوها را از وسط نصف کنید و داخل آن را با قاشق خالی کنید و در غذاساز بریزید تا کاملا له و یکدست شوند.
سپس آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، زنجبیل، دارچین و پوست لیموترش را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. یک و یکچهارم پوره خرمالو را با دو تخممرغ و سفیده یک تخممرغ، کره پاستوریزه کاله و ماست سون را در یک کاسه به هم بزنید. مخلوط تخممرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم
حالا مواد را در کاپهای مافین بریزید تا سهچهارم کاپ پر شود. روی آنها پودر قند بپاشید. کاپها را در فر بگذارید تا حدود ۲۵ دقیقه بپزند (یک خلال دندان در کیک فرو کنید و اگر از مایع کیک به آن نچسبیده بود، کیک پخته است). در این مرحله کیکها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.
منبع: ashpazkhoone20