چای در تمام فصول سال می‌چسبد، به خصوص پاییز و زمستان. اگر این چای خوشرنگ با یک مافین خرمالو هم همراه شود، می‌تواند یک عصر دل انگیز را رقم بزند. همچنین می‌توانید مافین خرمالو را با یک لیوان شیر برای صبحانه میل کنید. مافین خانگی تازگی مخصوص به خود را دارد و شیرینی خرمالو بافت جذابی را در میان ذرات خوش‌عطر کیک ایجاد می‌کند. و اما رسپی این میان‌وعده خوشمزه را در ادامه بخوانید و در اولین فرصت از چشیدن طعم خوشایندش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه مافین خرمالو
خرمالوسه عددآرددو پیمانهشکریک پیمانهبکینگ پودریک و نیم قاشق چای­خورینمکسه‌­چهارم قاشق چای­خوریزنجبیل(رنده شده)سه­‌چهارم قاشق چای­خوریپودر دارچینسه‌­چهارم قاشق چای­خوریپوست لیمو­ترش (رنده شده)یک قاشق چای­خوریتخم‌­مرغ دو عددسفیده تخم­‌مرغیک عددکره پاستوریزه کاله (آب شده) خرید آنلاین۱۰ قاشق غذاخوریماست سون کاله خرید آنلایندو سوم پیمانهپودر قندبه مقدار لازم
طرز تهیه مافین خرمالو
مرحله اول
اگر از طعم کوکی خرمالو لذت برده‌اید، بعید است که این مافین‌های خوشمزه نتوانند نظرتان را جلب کنند. برای شروع فر را روی ۱۹۰درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در فاصله گرم شدن فر، ۱۲ کاپ مافین را آماده کنید و در آن­ها کاغذ مافین بگذارید.

مرحله دوم
خرمالوها را از وسط نصف کنید و داخل آن را با قاشق خالی کنید و در غذاساز بریزید تا کاملا له و یکدست شوند.

سپس آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، زنجبیل، دارچین و پوست لیموترش را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. یک و یک­‌چهارم پوره خرمالو را با دو تخم‌­مرغ و سفیده یک تخم­‌مرغ، کره پاستوریزه کاله و ماست سون را  در یک کاسه به هم بزنید. مخلوط تخم­‌مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم
حالا مواد را در کاپ­های مافین بریزید تا سه­‌چهارم کاپ پر شود. روی آن­ها پودر قند بپاشید. کاپ­ها را در فر بگذارید تا حدود ۲۵ دقیقه بپزند (یک خلال دندان در کیک فرو کنید و اگر از مایع کیک به آن نچسبیده بود، کیک پخته است). در این مرحله کیک­ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.


منبع: ashpazkhoone20