اگر شما هم جزو افرادی هستید که به غذاهای رژیمی علاقمند می باشید و برای تناسب اندام و سلامتی بدنتان در وعده های غذاییتان از انواع سالادهای گیاهی، سالادهای ماکارونی، انواع سالاد ماست و … استفاده می کنید.
ما امروز قصد داریم در بخش انواع سالاد سایت ژولی پولی شما را با تهیه یک سالاد خوشمزه که جزو سالادهای مدیترانه ای است آشنا کنیم.
سالاد دریایی با تن ماهی یکی از انواع سالادهایی است که به دلیل داشتن پروتئین دریایی یک غذای کامل است و اگر آن را با یک تکه نان نوش جان کنید می تواند شما را به راحتی سیر کند.
با آشپزی آسان مجله خبری ژولی پولی همراه باشید تا با طرز تهیه سالاد دریایی با تن ماهی آشنا شوید:
مواد لازم جهت تهیه سالاد دریایی با تن ماهی:
- کاهو یک کیلو
- تن ماهی یک عدد
- پرتقال ۲ عدد
- لیموترش ۱ عدد
- پیازچه ۱۵ شاخه
- شوید ۷۰ گرم
- گشنیز ۷۰ گرم
- روغن زیتون نصف استکان
- سس فلفل سبز ۲ قاشق غذاخوری
- سس خردل ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد دریایی با تن ماهی:
ابتدا برگهای کاهو را جدا می کنیم و کاهو را به خوبی با مواد ضدعفونی کننده شستشو می دهیم، سپس کاهو را بر روی تخته به قطعات کوچک خرد می کنیم. بعد از خرد کردن کاهوها، شوید و گشنیز را نیز خرد کرده و پیازچه ها را نیز به حلقه های نازک برش می زنیم.
کاهوهای خرد شده را به همراه شوید و گشنیز و پیازچه در ظرفی می ریزیم.
پس از خرد کردن سبزیجات، نوبت به تهیه سس است.
پرتقال و لیموترش را برش زده و آب آنها را می گیریم. به آب پرتقال و لیموترش، سس فلفل سبز، سس خردل و روغن زیتون اضافه می کنیم و با قاشق بهم می زنیم.
سپس سس تهیه شده را به کاهو و سبزی های خرد شده که در ظرف هستند اضافه می کنیم و بر روی سالاد، تن ماهی باز شده را می ریزیم.
برای تزیین روی ظرف سالاد می توانید از چند پر پرتقال پوست کنده یا چند برش لیموترش استفاده نمایید.
امیدواریم سالاد دریایی با تن ماهی را در منزل تهیه نمایید و از نوش جان کردن آن لذت ببرید.
منبع:میهن بلاگ