اگر طرفدار دسرهای کاراملی هستند حتماً پیشنهاد میکنم این پودینگ امتحان کنید. طرز تهیه این پودینگ بسیار ساده بوده و گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانهایتان است. با ما همراه شوید ….

پودینگ کاراملی
پودینگ کاراملی

مواد لازم:

 تخم‌مرغ……………………………  یک عدد

شیر………………………………..  سه پیمانه

 شکر……………………………….  یک پیمانه

 نشاسته…………………………… دو قاشق سوپخوری

شکلات تخته‌ای……………………. 80 گرم

 خامه……………………………….. نصف پیمانه

 وانیل…………………………….. 1/8 قاشق چایخوری.

طرز تهیه:

شکر را کف قالب ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم تا کارامل شود.

دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده می‌ریزیم تا کاملا بجوشد و شکر در شیر حل شود.

در یک کاسه وانیل، یک پیمانه باقی‌ مانده از شیر، خامه ، تخم‌مرغ و نشاسته را کاملا هم می‌زنیم.

نیمی از مواد را به شکر کارامل شده اضافه می کنیم و نصف دیگر را در یک قابلمه جداگانه ریخته و یک تکه شکلات تخته ای به آن اضافه می کنیم.

هر دو قابلمه را روی حرارت میگذاریم.

وقتی غلظت هر دو مواد مثل فرنی شد ، آنها را از روی حرارت برداشته، نیمی را لیوان را با یکی از مواد و نیم دیگر را با مواد کاراملی پر کرده و در یخچال می گذاریم تا خنک شود.

بعد از خنک شدن میتوانید آن را با خامه فرم گرفته و براده های شکلاتی یا انواع میوه تزیین و سرو کنید.

نکته:

از این مقدار مواد حدودا 3 – 4 لیوان پودینگ خواهید داشت. ( بسته به اندازه لیوان)

نوش جان ….

منبع: هفت گنج