اگر طرفدار دسرهای کاراملی هستند حتماً پیشنهاد میکنم این پودینگ امتحان کنید. طرز تهیه این پودینگ بسیار ساده بوده و گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانهایتان است. با ما همراه شوید ….
مواد لازم:
تخممرغ…………………………… یک عدد
شیر……………………………….. سه پیمانه
شکر………………………………. یک پیمانه
نشاسته…………………………… دو قاشق سوپخوری
شکلات تختهای……………………. 80 گرم
خامه……………………………….. نصف پیمانه
وانیل…………………………….. 1/8 قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
شکر را کف قالب ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا کارامل شود.
دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده میریزیم تا کاملا بجوشد و شکر در شیر حل شود.
در یک کاسه وانیل، یک پیمانه باقی مانده از شیر، خامه ، تخممرغ و نشاسته را کاملا هم میزنیم.
نیمی از مواد را به شکر کارامل شده اضافه می کنیم و نصف دیگر را در یک قابلمه جداگانه ریخته و یک تکه شکلات تخته ای به آن اضافه می کنیم.
هر دو قابلمه را روی حرارت میگذاریم.
وقتی غلظت هر دو مواد مثل فرنی شد ، آنها را از روی حرارت برداشته، نیمی را لیوان را با یکی از مواد و نیم دیگر را با مواد کاراملی پر کرده و در یخچال می گذاریم تا خنک شود.
بعد از خنک شدن میتوانید آن را با خامه فرم گرفته و براده های شکلاتی یا انواع میوه تزیین و سرو کنید.
نکته:
از این مقدار مواد حدودا 3 – 4 لیوان پودینگ خواهید داشت. ( بسته به اندازه لیوان)
نوش جان ….
منبع: هفت گنج