مواد لازم جهت طبخ تاس کباب
- گوشت گوسفندی 1 کیلو
- سیب زمینی 2 عدد
- پیاز 2 عدد بزرگ
- به 1 عدد
- هویج 3 عدد
- روغن زیتون 2 ق غ
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
- گوشت گوسفندی 1 کیلو
- سیب زمینی 2 عدد
- پیاز 2 عدد بزرگ
- به 1 عدد
- هویج 3 عدد
- روغن زیتون 2 ق غ
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
جعفری ساطوری شده ٣ تا ٤ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای ١/٢
پیاز متوسط ١ عدد
سینه مرغ کامل ١ قطعه
زعفران (آبکرده) ٢ قاشق غذا خوری
کره (آب شده) ١٠٠گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کم پیش می آید که سرآشپزهای حرفه ای اسرار و فوت و فن های کوزه گری طبخ غذاها را فاش کنند. اما ما به شما آن نکته های طلایی را آموزش می دهیم تا با رعایت آن ها قدرت کدبانوگری تان را به رخ همگان بکشید.
برنج جزو اصلی ترین بخش وعده غذاهای ما ایرانی هاست و در فرهنگ عامه، طبخ درست و صحیح آن نشان دهنده قدرت کدبانوگری زن خانه است.
شله زردی دسری خوشمزه و شیرین است که شاید اکثر ما آن را به عنوان نذری خورده باشیم ، یکی از دلایلی که این غذا به عنوان نذری طبخ می شود شیوه پختن و طرز تهیه آسان آن است که در چند دقیقه بدون هیچ فنون پیچده ای یک شله زرد خوشمزه و دلچسپ را تهیه نمایید.
در شام همراه ما باشید.
موهیتو یک نوشیدنی خوش طعم مکزیکی است که در چند سال اخیر در منوهای بیشتر رستورانهای ایرانی هم میتوان آن را پیدا کرد و سفارش داد.
روش تهیه این نوشیدنی بسیار آسان است و میتوانید خودتان در خانه آن را تهیه و نوش جان کنید .
پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران،گفت: ذرت در کنار نان، برنج و سیب زمینی یکی از خانواده نان و غلات و منابع کربوهیدرات محسوب می شود. این ماده سرشار از ویتامین های خانواده B است.