۷ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه سالاد دریایی با تن ماهی

اگر شما هم جزو افرادی هستید که به غذاهای رژیمی علاقمند می باشید و برای تناسب اندام و سلامتی بدنتان در وعده های غذاییتان از انواع سالادهای گیاهی، سالادهای ماکارونی، انواع سالاد ماست و …  استفاده می کنید.

ما امروز قصد داریم در بخش انواع سالاد سایت ژولی پولی شما را با تهیه یک سالاد خوشمزه که جزو سالادهای مدیترانه ای است آشنا کنیم.

طرز تهیه سالاد دریایی با تن ماهی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • يكشنبه ۲۷ بهمن ۹۸

    طرز تهیه کاچی

    طرز تهیه کاچی مخصوص ماه رمضان

    کاچی از دسرهای خیلی قدیمی ایرانیه من یادم میاد که آخرین بار وقتی خیلی کوچیک بودم کاچی خوردم اما هنوز که هنوزه مزه اش و اون بافت نرم و لطیفش زیر زبونمه.

    در  شام همراه ما باشید.

    Image result for کاچی

    انواع کاچی:         

    • کاچی اصفهان: روش پخت مثل روش پخت کاچی زعفرانیه که براتون اینجا توضیح دادیم.
    • کاچی کرمان: تو کاچی کرمان به‌ جای شکر از عسل استفاده می‌کنن و تو پخت اون مغز بادام و پسته حتما استفاده می‌شه.
    • کاچی شیره: تو این نوع، شیره‌ی انگور یا شیره‌ی خرما جایگزین شکر می‌شه، که خیلی تو درمان کم خونی مفیده.
    • کاچی زردچوبه: که مقدار مصرف زرد چوبه تو این کاچی، بیش‌تر از مقدار مصرفش تو کاچی زعفرانیه.
    • کاچی بابونه: پودر گل بابونه به مواد کاچی زعفرانی اضافه می‌شه.
    • کاچی چهار مغز: تو پخت کاچی، چهار مغز؛ گردو، فندق، بادام، پسته، اضافه می‌کنن.
    • کاچی با شیر: جایگزین آب، از شیر استفاده می‌شه.
    • کاچی رژیمی: مقدار شکر تو کاچی کمه یا از عسل استفاده می‌کنن.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • شنبه ۱۹ بهمن ۹۸

    کیک چای

     

    مواد لازم :
    تخم مرغ چهار عدد.
    آرد دو لیوان.
    بکینگ پودر سه ق چ.
    شکر یک و نیم‌ لیوان‌
    چای دم کرده غلیظ سرد شده یک لیوان.
    دارچین یک ق چ.(قابل حذف)
    وانیل نوک ق چ.
    روغن نصف لیوان
    چای بدون ابجوش و سر شده
    بعد هم ‌میذاریم سرد بشه

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸

    طرز تهیه چند نوع غذای بی نظیر ایرانی

    اگر برای مهمانی هایتان به دنبال غذاهای متفاوت و به اصطلاح دهن پر کن هستید که در آن ها هم پلوی مخلوط باشد هم خورش و هم آش و کباب با ما این منو را دنبال کنید .تا مهمانانتان انگشت به دهان بمانند.

    آجیل پلو

    آجیل پلو یک پلوی مخلوط و خوش رنگ و لعاب عیانیست که در برخی شهر های آذربایجان و در مهمانی های رسمی شان پخت میشود .

     

    غذای ایرانی

    مواد لازم برای 4تا6 نفر

    برنج : 500 گرم
    مرغ بدون استخوان :500 گرم
    برگه زردآلو : 300 گرم
    برگه قیسی : 500 گرم
    خلال بادام : 200 گرم
    خلال پسته : 200 گرم
    زرشک : 300گرم
    پیاز متوسط : 2عدد
    زعفران سائیده شده : 1 ق چ
    کره : به مقدار لازم
    نمک : به مقدار لازم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • شنبه ۱۲ بهمن ۹۸

    کمپوت هلو

    مواد لازم:

    ‏هلوی سفت ١ ‏کیلو

    شکر ٢۵٠ ‏گرم

    ‏آب ٢ ‏لیوان

    Image result for ‫کمپوت هلو‬‎

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • سه شنبه ۸ بهمن ۹۸

    طرز تهیه کیک نان تست

    مواد لازم برای کیک نان تست :

    مرغ پخته و ریش شده (گوشت چرخ کرده)

    پیاز

    قارچ

    فلفل دلمه ای

    جعفری

    رب گوجه فرنگی

    گوجه فرنگی

    پنیر پیتزا

    نان تست

    کره

    درست کردن کیک نان تست, نحوه درست کردن کیک نان تست

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • چهارشنبه ۲ بهمن ۹۸

    سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه

    طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص

    خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.

    خورش قیمه یکی از غذاهای مرسوم در برنامه غذایی خانواده‌های ایران است. تهیه قیمه نسبت به قرمه سبزی یا فسنجون، راحت‌تر است اما پخت یک قیمه خوش طعم و خوش رنگ (سرخ) رازها‌یی دارد

    خورش قیمه

    آموزش درست کردن خورش قیمه

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • سه شنبه ۱ بهمن ۹۸