مواد لازم :
تخم مرغ چهار عدد.
آرد دو لیوان.
بکینگ پودر سه ق چ.
شکر یک و نیم‌ لیوان‌
چای دم کرده غلیظ سرد شده یک لیوان.
دارچین یک ق چ.(قابل حذف)
وانیل نوک ق چ.
روغن نصف لیوان
چای بدون ابجوش و سر شده
بعد هم ‌میذاریم سرد بشه

دستور تهیه :

در  شام همراه ما باشید.

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مدت پنج دقیقه با همزن میزنیم باید کاملا پفکی و سفید رنگ و کشدار بشه
بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم چایی و دارچین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم‌ مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم‌ و در سه مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم و هر بار ده ثانیه با دور کند همزن میزنیم تا مایه کیک یکدست بشه
قالب کیک رو خوب چرب کنید بعد کاملا آردپاشی کنید کف قالب باید کاملا سفید بشه بعد هم قالب رو میتکونیم و مایه کیک رو داخلش میریزیم
داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه ۵۰ دقیقه تا یکساعت میگذاریم
روش پخت روی گاز یک قابلمه بزرگتر از قالب کیک رو روی شعله پخش کن و شعله متوسط مدت بیست دقیقه میزلریم گرم بشه بعد قالب کیک رو داخلش میزلریم و روش در و دم کنی میزلریم و مدت یک ساعت زمان میدیم بعد این زمان چک‌میکنیم اگر روی کیک خشک بود آماده است وگرنه باز هم نیاز به پخت داره قبل یکساعت درش رو باز نکنید چون پفش میخوابه.

 

منبع: اینستاگرام