۸ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه کرم کدو تنبل

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه یک شیرینی بسیار خوشمزه آماده کرده‌ایم که امیدواریم دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه کرم کدو تنبل

مواد لازم :

  • سه عدد زرده تخم مرغ
  • نصف فنجان شکر قهوه‌ای
  • یک فنجان خامه پر چرب
  • یک فنجان پوره کدو تنبل
  • نصف قاشق چای خوری فلفل شیرین
  • یک چهارم قاشق چای خوری دارچین
  • یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی
  • نصف فنجان شکر سفید
  • یک هشتم قاشق چای خوری نمک

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸

    طرز تهیه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای

    املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای را بلد باشید. نکات حرفه ای و فوت و فن های درست کردن یک املت گوجه فرنگی خوشمزه را در مجله ما بخوانید.

    Image result for ‫املت خانگی‬‎

    مواد لازم برای تهیه املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه

    • تخم مرغ: 4 عدد
    • گوجه فرنگی: 8 عدد متوسط
    • کره: 50 گرم
    • شنبلیله تازه: 1 قاشق غذاخوری
    • آویشن: ½ قاشق چایخوری
    • نمک، فلفل و زدرچوبه: به مقدار دلخواه

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸

    طرز تهیه سس مایونز

    سس مایونز:

    سس مایونز یکی از انواع سس های پر مصرف و بسیار محبوب در سراسر جهان است که برای طعم دهی به انواع سالادها ، ساندویچ ها و غذاهای فست فودی مورد استفاده قرار می گیرد. برخی بر این باور هستند که این سس برای اولین بار توسط آشپزهای فرانسوی تهیه شده است.

    Image result for ‫سس مایونز‬‎مواد لازم برای سس مایونز

      • زرده تخم مرغ 2 عدد
      • روغن زیتون2 لیوان
      • پودر خردل 1 قاشق چایخوری
      • سرکه 2 قاشق غذاخوری
      • آبلیمو 4 قاشق چایخوری
      • شکر 1 قاشق چایخوری
      • فلفل سفید 1/2 قاشق چایخوری
      • نمک 1 قاشق چایخوری

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • شنبه ۱۶ آذر ۹۸

    طرز تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ

    اگر طرفدار دسرهای کاراملی هستند حتماً پیشنهاد میکنم این پودینگ امتحان کنید. طرز تهیه این پودینگ بسیار ساده بوده و گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانهایتان است. با ما همراه شوید ….

    پودینگ کاراملی
    پودینگ کاراملی

    مواد لازم:

     تخم‌مرغ……………………………  یک عدد

    شیر………………………………..  سه پیمانه

     شکر……………………………….  یک پیمانه

     نشاسته…………………………… دو قاشق سوپخوری

    شکلات تخته‌ای……………………. 80 گرم

     خامه……………………………….. نصف پیمانه

     وانیل…………………………….. 1/8 قاشق چایخوری.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸

    بهترین و بدترین مواد غذایی هنگام سحر

    در طول ماه مبارک رمضان، اینکه از چه مواد غذایی به هنگام سحر و یا قبل از سپیده دم استفاده می کنیم، فوق العاده مهم می باشد .ما در اینجا مواد غذایی را که باید از خوردن آنها اجتناب کنید و یا اینکه باید آنها را بیشتر مصرف کنید را برایتان آورده ایم.

    هضم غذا , تغذیه ماه رمضان ,غذاهای سرخ کردنی

     

    خرما میوه ای کوچک است که حاوی قند، فیبر و مواد مغذی بوده و به علت انرژی زیادی که دارد مصرف آن به هنگام سحر بسیار توصیه شده است. حضرت محمد ( ص ) نیز فرموده اند : خرما بهترین بهترین ماده ی غذایی به هنگام سحر می باشد.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • يكشنبه ۱۰ آذر ۹۸

    راز‌های مزه دار کردن میگو

    میگو یکی از غذا‌های دریایی است که خواص بسیاری برای بدن دارد؛ و مشکل بیشتر خانم‌ها در طعم دار کردن و گرفتن بوی بد آن است. در این مقاله به شکا می‌گوییم چطور می‌توانید میگو را مزه دار کنید.

    Image result for ‫رازهای مزه دار کردن میگو‬‎

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • شنبه ۹ آذر ۹۸

    طرز تهیه کتلت

     

    طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله

    کتلت یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در اغلب وعده های غذایی خانواده ها دیده میشود این غذای خوشمزه با موادی ساده که در اکثر خانه ها در دسترس آماده و با مخلفاتی مثل گوجه و خیار شور سرو میشود.

    این غذا را هم با نان سرو میکنند و هم میشود با یک کته ساده آماده و میل کرد حتماً شما هم متوجه شده اید که طعم کتلت هر آشپزی کمی تفاوت دارد و بعضی خوشمزه تر و به اصطلاح خوش خوراکتر هستند. دلیل آن هم استفاده از مواد جانبی و ادویه های مناسب و رعایت ترفندهای ساده ای است که به خوشمزه تر شدن غذا کمک میکنند.

    Image result for ‫طرز تهیه کتلت‬‎

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • گل باجی بانو
    • پنجشنبه ۷ آذر ۹۸

    فوت‌های کوزه‌گری برای تهیه خمیر پیتزا در خانه

    مواد لازم:

    آرد سفید: یک پیمانه

    روغن زیتون یا مایع: ۱ قاشق غذاخوری

    شکر: ۱ قاشق سوپ‌خوری

    خمیر مایه فوری: ۱ قاشق مرباخوری

    نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

    آب ولرم نصف پیمانه + یکی دو قاشق غذاخوری اضافه

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • گل باجی بانو
    • چهارشنبه ۶ آذر ۹۸