مواد لازم:
سوپ مرغ الیت یک بسته
اسفناج 300 گرم
خامه 100 گرم
سیر 2 حبه
طرز تهیه:
1 ابتدا اسفناج را با دو حبه سیر با کمی آب بگذارید تا پخته شود. سپس آن را در غذا ساز یا هم زن ریخته و خوب میکس کنید.
2 محتوی پاک سوپ مرغ الیت را با چهار لیوان آب سرد(1000 سی سی) مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت گذاشته تا محتویات آن کاملا بجوشد. سپس روی حرارت ملایم به مدت 10 الی 15 دقیقه به آرامی هم بزنید.
3 بعد از آماده شدن سوپ الیت اسفناج های میکس شده را به آن اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند. سپس سوپ را در ظرف مخصوص ریخته خامه را اضافه کرده و هم بزنید
در شام همراه ما باشید.
منبع: اینستاگرام